zanimljiva ironija

Problematični glazbenik sreću je pronašao s 22 godine mlađom manekenkom koja je veliki fan obitelji njegove bivše?

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kanye West je, prema pisanju američkih medija, posljednjih dana u zagrljaju instagramske senzacije Vinetrije, a mnogi su već iskopali brojne detalje o njoj.

Reper Kanye West (44) navodno je već bio na nekoliko spojeva s instagramskom senzacijom Vinetrijom (22), a Daily Mail piše kako je njegova navodna nova djevojka velika obožavateljica klana Kardashian.

Izvori su prije nekoliko dana za Page Six otkrili kako Kanye, koji se po novom predstavlja kao Ye, i Vinetria ljubuju neko vrijeme. Manekenka, koja je inače aktivna na društvenim mrežama, gdje dijeli svaki detalj svoga života, mnoge je zaintrigirala zbog izgleda, a nije joj strano pozirati u golišavim izdanjima.

Koliko voli oskudne kombinacije, čini se da jednako toliko voli i obitelj Kardashian. Nedavno je Kourtney Kardashian poručila kako je presretna zbog njezinih zaruka s Travisom Barkerom, a nerijetko je objavljivala fotke poznatoga klana.

Otkako se počelo pisati o njezinoj vezi s Kanyeom, obrisala je većinu fotografija s Instagrama te je ostavila samo izabrane. Broj pratitelja joj vrtoglavo raste, a aktivna je i na Twitteru. Ironično, nekoliko je puta naglasila kako voli svoj privatni život držati daleko od javnosti.

To je pak nije spriječilo da  nedavno s Westom ode na jednu utakmicu, gdje su ih svi fotografirali dok su u publici sjedili zajedno. Manekenka u usponu inače je potpisala ugovor s jednom agencijom, a u posljednje vrijeme je počela dobivati sve više poslova. Navodni par još se nije oglasio o svojoj vezi, a ništa nisu komentirali ni članovi klana Kardashian.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS