Dečko ili curica?

Otkrivamo kako je srpska premijerka krenula u vezu s atraktivnom plavušom s kojom čeka bebu

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Brnabić i Milica Đurić započele vezu prije deset godina.

Vijest kako srpska premijerka Ana Brnabić i njezina partnerica Milica Đurić čekaju dijete, odnosno kako će postati majke nakon što se Milica podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji, proširila se medijima brzinom munje.

Trudna Milica Đurić, pišu mediji, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a u KBC-u Srbije gdje je zaposlena kao liječnica potvrdili su da je na bolovanju nakon što je začela potpomognutom oplodnjom.

Ana i Milica u ljubavnom su odnosu već skoro deset godina, prenose srpski mediji, a navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji tvrde da su se upoznale u jednom gay klubu te nakon toga nastavile kontakt.

Iako su u dužoj vezi, u javnosti su se prvi put pojavile krajem 2017. godine na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu. Kako je Brnabić postala predsjednica vlade Srbije, par se manje pojavljivao zajedno u javnosti unatoč tome što njihova veza nije bila tajna te su znali njihovi bližnji te prijatelji.

Srpski mediji uglavnom podržavaju srpsku premijerku, a lijepo pišu i o njezinoj partnerici. Vole njezin stil i često ga hvale.

Ana Brnabić javno ne govori o privatnom životu te da u skladu s time ne želi otkriti spol djeteta koje nosi njezina partnerica.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 inMagazin Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Usred zime u kupaćem kostimu: Našoj najuspješnijoj blogerici niske temperature nimalo ne smetaju

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Prevare, uhićenje, suze: Danas je u sretnoj vezi s bivšim bejzbolašem, a nekad je ljubila ovog zločestog dečka
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS