Iskeširala masnu svotu!

Zavirite u raskošni dom srpske folkerice, ovakav luksuz stvarno si samo rijetki mogu priuštiti!

Dara Bubamara Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Dara Bubamara luksuznu nekretninu uredilla je po svom ukusu, a u njemu prevladavaju bijela i zlatna boja.

Srpska folk-zvijezda Dara Bubamara često se na društvenim mrežama hvali putovanjima, nastupima, a ponekad pokaže i luksuznu nekretninu koju ima u Novom Sadu.

Naime, Blic piše da taj stan ima 170 kvadrata te da ga je pjevačica prije nekoliko godina kupila za 200.000 eura.

Dara je stan uredila po svom ukusu, a fotografije raskošnog stana pogledajte OVDJE.

U stanu prevladavaju bijela i zlatna boja, a na sredini dnevne sobe je veliki kristalni luster. Srpska pjevačica može se pohvaliti i velikim balkonom i pogledom na Novi Sad. Poznato je i da pjevačica u Beogradu posjeduje još jednu nekretninu.

Dara Bubamara nedavno je ljetovala u Turskoj, a više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Dara je sina Kostu dobila 2009. godine u braku s Milanom Kesićem, a prije nekoliko mjeseci šokirala je izjavom o tinejdžeru.

Što je rekla, pogledajte OVDJE.

Darino pravo ime je Radojka Adžić, a već više od 20 godina velika je folk-zvijezda naših prostora. Proslavila se pjesmama ''Zidovi'', ''Dobro jutro nikome'' i brojnim drugima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić vratila se s ljetovanja u Zagreb, u jesenskom outfitu očarala je pratitelje: "Evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period, sve je rekla u dirljivoj objavi: "Život nije Instagram, ne daj se, živote moj"

Povezana vijest Celebrity Srpska turbo-folk zvijezda ljetuje kao kraljica, pogledajte luksuzni resort u kojem odsjeda!

Povezana vijest Celebrity Srpska folk-zvijezda javno se hvalila informacijom da njen 15-godišnji sin već zarađuje, a dio iznosa uplatio je i njoj

Povezana vijest Celebrity Srpska zvijezda u sićušnom bikiniju pokazala svu raskoš svojih oblina, evo kakve su reakcije na niz atraktivnih fotografija koje je objavila!

Povezana vijest Celebrity Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Povezana vijest Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS