''Ja sam njemu prijateljica''

Srpska folk-zvijezda javno se hvalila informacijom da njen 15-godišnji sin već zarađuje, a dio iznosa uplatio je i njoj

Dara Bubamara Dara Bubamara Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 4 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 2 +20 Dara Bubamara - 7 Galerija

Sin Dare Bubamare ima 15 godina i već sam zarađuje, a pjevačica je otkrila da i njoj uplaćuje novac.

Srpska zvijezda Dara Bubamara gostovala je u jednoj emisiji pa pričala o svom sinu Kosti.

Tinejdžer ima 15 godina, a kada ju je novinar pitao daje li svom sinu džeparac, pjevačica je iznenadila sve i rekla da Kosta sam zarađuje.

Dara je tada rekla da to zvuči nevjerojatno, ali je istina te da joj je Kosta poslao poruku da je putem igrica uspio zaraditi 390 dolara i da će joj uplatiti na karticu, a ona se zahvalila sinu na toj gesti.

Srpska pjevačica je jednom rekla kako je sina upisala u englesku školu.

"Presretna sam zbog toga što je jako kulturno i odgojeno dijete. Žao mi je što se neće eksponirati pa ljudi ne mogu vidjeti koliko je divan i inteligentan. Često mi kaže: "Mama, ti si meni kao prijateljica", rekla je Dara Bubamara za "Ekskluzivno".

Kosta inače pohađa najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, u kojoj je godišnja školarina 5000 eura. Ova vrlo luksuzna škola ima teniski, košarkaški i nogometni teren. Uz to ima i dvoranu za održavanje tjelesnog odgoja, posebnu kuhinju, učionice s najnovijom opremom, kao i privatnog liječnika u sklopu škole.

Cjelodnevna nastava traje od 8 do 16 sati, a postoji i mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno s učenicima. U cijenu su uključeni doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena djeci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok, piše Kurir.

Pogledaji ovo Dara Bubamara Celebrity Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Inače, Dara je Kostu dobila 2009. godine u braku s Milanom Kesićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Darino pravo ime je Radojka Adžić, a već više od 20 godina velika je folk-zvijezda naših prostora. Proslavila se pjesmama ''Zidovi'', ''Dobro jutro nikome'' i ostalima.

 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rick i Adam Harrison - 2 Show ''Zalagaonica'' Rick i Adam Harrison - 1 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 9 +9 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 8 Celebrity Preminuo je sin zvijezde ''Zalagaonice'', shrvani otac oprostio se od njega zajedničkom fotografijom

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 3 Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 1 +16 Lirim Kastrati i Anđela Šimac Celebrity Fatalna Sinjanka bivšem Dinamovcu pripremila je veliko iznenađenje, a onda mu poručila: ''Budući da sam imala samo 3 sata...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene