Evo čime se bavi!

Franka Batelić pokazala je svog zgodnog brata koji izbjegava medije, za rijetku objavu imala je važan povod!

Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pjevačica Franka Batelić objavila je videozapis svog brata Nikole, a za to je imala i poseban povod.

Naša pjevačica Franka Batelić ima brata koji se ne voli isticati u javnosti, ali sad ga je objavila i imala poseban povod.

Naime, Nikola Batelić proslavio je 30. rođendan, a Franka ga je snimila na večeri dok mu je u pozadini pjevala ''Sretan rođendan''.

Zgodni brat brzo je privukao pozornost njenih pratiteljica, a kako izgleda pogledajte u galeriji.

Inače, Nikola se također bavi glazbom, a kako otkriva njegov profil na Instagramu, glazbeni je producent i gitarist. Sudeći po njegovim objavama, često nastupa i kao DJ.

Podsjetimo, Franka je od 2018. godine u braku s našim bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, a zajedno imaju i dvoje djece, Viktora i Gretu.

Nedavno su imali još jedan razlog za slavlje, a više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svijet filma ostao je bez jedne od najvećih legendi: ''Bio je ludo talentiran, pametan i zabavan''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sin Aljoše Asanovića oženio je kćerku našeg slavnog trenera, pogledajte prve prizore sretnih mladenaca!

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Povezana vijest Celebrity Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Povezana vijest Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezana vijest Nekad i sad Legendarnog Feratu nakon teške bolesti dugo nismo vidjeli, a sad su objavljene njegove najnovije fotografije, evo kako se drži!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS