već ima 70 godina

Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Katey Sagal - 13 Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Serija ''Bračne vode'' proslavila je glumicu Katey Sagal, a evo kako izgleda danas, u osmom desetljeću života.

Američka glumica Katey Sagal proslavila se kao legendarna Peggy Bundy u kultnoj seriji "Bračne vode", koja se emitirala od 1987. do 1997. godine, a nakon nje gledatelji su je, između ostalog, mogli pratiti i u serijama "Sinovi anarhije", "The Conners" i "Buntovnici".

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kateyjin je život obilježila upravo uloga vrckaste Peggy, koja joj je donijela tri nominacije za prestižni Zlatni globus i dvije za Američku komičarsku nagradu.

Od njezine najveće slave prošlo je više od 25 godina, a danas bi je mnogi teško prepoznali.

Naime, 70-godišnja glumica tijekom godina je promijenila imidž i danas ima tamnu kosu, koja se u potpunosti razlikuje od crvene perike koju je nosila u ''Bračnim vodama''.

Iako je ušla u osmo desetljeće života, sjajno se drži, a njene posljednje paparazzo fotografije iz svibnja ove godine pogledajte u galeriji.

Nažalost, Katey život nije mazio. Njezina majka, koja je bila producentica, preminula je od posljedica srčanog udara kada je glumica imala samo 21 godinu. S obzirom na to da je imala i dvije mlađe sestre blizanke, Katey je morala preuzeti brigu o njima jer im je otac poginuo na snimanju filma "Treći svjetski rat", nakon čega je ušla u pakao ovisnosti o alkoholu i drogama.

Iz depresije se uspjela izvući tek 1986. godine, kada je odlučila posvetiti vrijeme samoj sebi, pa se prijavila u kliniku za odvikavanje i do danas je ostala čista.

Nije imala sreće ni u ljubavi. Početkom 70-ih pažnju javnosti je privlačila ljubavnom vezom s frontmenom grupe "Kiss" Geneom Simmonsom, a nakon njega, točnije od 1977. do 1981. godine, bila je u braku s gitaristom Freddiejem Beckmeierom. Ni ta ljubav nije uspjela, pa se par brzo rastao, a onda se 1993. godine udala za bubnjara Jacka Whitea.

Nakon sedam godina braka i toj je priči došao kraj. Potom se Katey udala za Kurta Slattera, a 2007. godine dobili su i kćer Esme Louise, čime se ostvarila njezina velika želja. Naime, nekoliko je puta doživjela spontani pobačaj ili rodila mrtvorođenče, pa je zbog takvih teških tragedija na kraju odlučila da njezinu kćer rodi surogat-majka.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Naša bivša predsjednica novim fotkama iz New Yorka otkrila svoj idući korak: ''Vidimo se uskoro...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Samozatajna prva dama Srbije pažnju privukla jednim modnim detaljem, poznata je cijena!

Franka Batelić objavila je rijetku fotografiju s majkom, a pokazala je i ostatak svoje obitelji, što ne čini često!

Ivana Kovač o svom putu preobraćenja: ''Svaki dan sam u crkvi, molim jako puno. Itekako postoje raj i pakao''

Povezana vijest Zanimljivosti Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Povezana vijest Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Ovo je napravio Rimac prije nego što je osvanula vijest o novoj djevojci, jednim potezom stavio je točku na odnos s bivšom suprugom

Spektakl se vraća u Zagreb, Aleksandra Prijović najavila još jednu Arenu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS