Njezina je preslika

Kći pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a s mamom je provela samo 45 dana svog života...

Lana Radeljak - 2 Sanjin Strukic/Pixsell 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Kći Ene Begović Lana Radeljak danas je 24-godišnja ljepotica, ali uz njeno ime veže se velika tragedija.

Hrvatska glumica Ena Begović preminula je na današnji dan prije točno 24 godine.

Ena je izgubila život na otoku Braču nakon što je automobil u kojem je bila jedna od putnica sletio u provaliju. Ozljede koje je zadobila bile su preteške i njezin je život nažalost bio izgubljen. Osim nje u automobilu su bili i Josip Radeljak Dikan, njihova kćer Lana, Enina majka Tereza, a upravljao je Radeljakov sin Leo.

Njezin život obilježila je romansa s Josipom Radeljakom Dikanom, a njezina lijepa kći danas ima 24 godine te je imala svega mjesec i pol dana kad je ostala bez svoje majke. 

Lana se ne voli često pojavljivati u javnosti te voli svoj privatni život čuvati za sebe, ali nedavno se pohvalila da je dobila unaprjeđenje na poslu.

 

"Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj", napisala je Lana na svojem profilu na LinkedInu.

Mnogi također komentiraju da je izrasla u prelijepu mladu damu te da je kopija svoje majke. Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Omiljena slatkica dala je ljubavi treću šansu, a pokazala je i raskošan prsten koji je bio izrađen specijalno za nju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića pokazala je sad već poveći trudnički trbuh, do prinove broje još malo: ''Preslatko!''

Povezana vijest Celebrity Ponosna baka Mia Begović objavila je prvu fotografiju s unučicom u naručju: ''Duša moje duše''

Povezana vijest Celebrity Maja Lena Lopatny pokazala novorođenu kćerkicu i otkrila njezino neobično ime: "Dvije princeze i ponosni tata!"

Povezana vijest Nekad i sad Privatni život naše glumačke dive obilježili su nesretni brakovi i tragedija od koje se nikad nije oporavila: "Kažu da će biti lakše s vremenom, ali…"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS