šuška se...

Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom objavila fotku kćerkice, čiji je otac navodno on, no oboje o tome još šute

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila fotografiju novorođene kćeri, za koju se šuška da joj je otac Šime Vrsaljko.

Slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar domaćoj javnosti postala je zanimljiva kada su se pojavile glasine da čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Kaja je ovaj mjesec rodila kćer, što je otkrila na društvenim mrežama, no još skriva tko je otac djevojčice. Sada je u pričama na Instagramu podijelila još jednu preslatku fotografiju kćeri preko koje je napisala: "Mamino", a možete je pogledati u galeriji.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, trenutno živi u Madridu.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Kaja grli misterioznog muškarca, jer se vide samo sjene.

Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Prije glasina o njezinoj vezi s našim nogometašem pisalo se i o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom Vrsaljko jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama, koji je nedavno ugasio, obrisao je njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 inMagazin Sjećate se naše misice koja se ovom titulom okitila još 2014.? Danas izgleda još bolje, a evo čime se bavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS