"ponos naš"

Vrsaljkova partnerica Kaja Vidmar oglasila se o njegovu odlasku iz reprezentacije, pogledajte kako ga je podržala!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Kaja Vidmar na Insatgramu je podijelila pismo kojim se njezin partner Šime Vrsaljko oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a poručila mu je i da je ponosna na njega.

Nogometaš Šime Vrsaljko oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije pismom koje je objavljeno na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Šimu je u to odluci podržala i njegova partnerica, Slovenka Kaja Vidmar, s kojom ima kćerkicu Viktoriju.

Ona je u svojim pričama na Instagramu objavila dio Vrsaljkova oproštajnog pisma uz koje je napisala: "Ponos naš".

"Neopisiv je osjećaj odjenuti na sebe taj crveno-bijeli dres, izaći pred hrvatske navijače, staviti ruku na srce i zapjevati Lijepu našu. Da, osjećaš ogroman teret u tom trenutku jer znaš da idućih 90 minuta cijeli jedan narod priželjkuje isto što i ti - pobjedu, trijumf, slavlje. No, prije svega osjećaš nemjerljiv ponos što baš ti - sa svojim suigračima - imaš privilegiju predstavljati svoju zemlju.

Zbog te emocije, nije lako donijeti odluku da je kraj. Prihvatiti da je vrijeme za mlađe i da ne možeš više dati ono što si prije mogao. Da više nećeš staviti na sebe sveti dres, da više nećeš slaviti s Hrvatskom važne golove i pobjede, ili se zagrliti sa svima uoči velike utakmice i na kapetanovo "Iznad svih" iz petnih žila viknuti: 'HRVATSKA!'

Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna. Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku. Zbog toga mi je lakše", stoji u Kajinoj objavi, a cijeli pismo možete pročitati OVDJE.

Podsjetimo, Šime i Kaja ispočetka su skrivali vezu, a ona ju je potvrdila nakon rođenja njihove kćeri crtežom koji je objavila na Instagramu.

Od tada ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama, a nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prestnovima.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS