Skoro i zaplakao!

Josip Ivančić pjevao na važnoj obljetnici, nakon nastupa prvi mu je čestitao Zlatko Dalić: "To se ne zaboravlja"

Josip Ivančić i Zlatko Dalić PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josip Ivančić pjevao je na obljetnici Paukova u Splitu uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice.

Svečana obljetnica IV. gardijske brigade, čuvenih Paukova, proteklog vikenda u Splitu posebno je bila dirljiva za našeg pjevača Josipa Ivančića. Veterani Domovinskog rata i prekaljeni dalmatinski ratnici upravo su njega odabrali da im na ovako važnom događaju zapjeva omiljeni hit "Na kamenu rođen" uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice.

Vidno dirnut nakon nastupa popularni domaći pjevač, miljenik naših iseljenika, skoro je i zaplakao; zbog ponosa!

"Velika je bila čast sudjelovati u tako važnom događaju, a to je bio doista jedan od rijetkih nastupa gdje sam suzdržavao emocije da ne zaplačem. Biti na mjestu gdje su ljudi svoju mladost, tijela i živote dali za Hrvatsku, više je od pjesme i samog nastupa. To se ne zaboravlja. Razumljivo je svakom čovjeku onda kolika je čast biti izabran tamo otpjevati "Na kamenu rođen". Ponosan sam neizmjerno što su prepoznali moj dosadašnji rad i domoljubni izričaj koji mi je izuzetno važan. Čestitam Paucima od srca ovu obljetnicu i pokoj vječni svima onima koji su život dali što danas živimo u slobodnoj Hrvatskoj", istaknuo je pjevač Josip Ivančić nakon što je primio priznanje i posebnu zahvalnicu za svoj doprinos na ovoj obljetnici.

Po završetku nastupa prvi mu je stisnuo ruku izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a potom su se zajedno družili s predsjednikom Hajduka Lukšom Jakobušićem.

Ovaj Josipov poseban nastup i izvedba pjesme "Na kamenu rođen" uz orkestar Hrvatske radne mornarice uskoro će dobiti i svoje video izdanje.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS