Svi su gledali u nju

Donji dio neuobičajenog badića naglasio je zaokruženu pozadinu ove ljepotice, paparazzima se posrećilo kad su je ugledali!

Jennifer Metcalfe Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Jennifer Metcalfe snimljena je na odmoru u Španolskoj gdje je ukrala pozornost paparazza svojom kombinacijom za kupanje.

Britanska glumica Jennifer Metcalfe pogledima je izložila svoju bujnu pozadinu u tanga-bikiniju dok uživa na odmoru u španjolskoj Marbelli, gdje su je uočili i paparazzi.

40-godišnja Jennifer nosila je donji dio bikinija i i top s dugim rukavima, što je možda malo neuobičajena kombinacija za kupanje, a od sunca se dodatno zaštitila i šiltericom.

Jennifer se proslavila u poznatim serijama ''Emmerdale'' i ''Hollyoaks'', a već je tri godine potpuno slobodna nakon prekida s Chrisom Eaglesom, igračem Oldham Athletica. Par je objavio da se razišao u kolovozu 2020. nakon osam zajedničkih godina.

Inače, Jennifer s bivšim partnerom Gregom Lakeom ima sina, koji se rodio 2020. godine.

Otkrivajući da bi voljela imati još djece, Jennifer je jednom prilikom za The Sun izjavila: ''Sve dok moji reproduktivni organi još rade, ne bih to isključila ni s 50 godina. Zapravo sam uvijek bila jako zainteresirana za posvajanje i rado bih bila i samohrana majka.''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ponosni Hierro objavio je prvu fotografiju supruge Fani sa sinom, usput je otkrio i ime koje su mu dali!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS