kraj ljubavne bajke

Shrvana Lopez ovim je potezom dala do znanja da je završila s Affleckom, ali situaciju dodatno otežava najnovija informacija!

Jennifer Lopez Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck više ne komuniciraju, a nisu još pronašli odvjetnike za razvod.

Brak između glumice i pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka doživio je konačni krah. Izvori za Daily Mail potvrdili su da su dokumenti za razvod finalizirani, ali još nisu predani. Lopez je sada viđena s kćeri Emmom na Beverly Hillsu, a na ruci više ne nosi prsten.

Izišla je iz auta te kupila kavu.

Ovo nije prvi put da su je fotografi snimili nakon potvrde o razvodu, a više o tome pročitajte OVDJE.

Lopez i Affleck  navodno više i ne razgovaraju, piše TMZ. Prestanak komunikacije dodatno otežava brojna pitanja o razvodu, a cijeli proces sada je usporen. Kako izvori tvrde za strane medije, par još nije angažirao odvjetnike za razvod, već su za detalje razvoda zaduženi njihovi poslovni menadžeri.

Poznato je i da par ima predbračni ugovor, a njihova jedina zajednička imovina koju bi trebali podijeliti jest vila na Beverly Hillsu koju prodaju.

Podsjetimo, pjevačica je prije dva tjedna proslavila 55. rođendan, a za to vrijeme Ben je kupovao novu kuću.

Sklopio je ugovor za kuću vrijednu 20,5 milijuna dolara na njezin 55. rođendan, a ona se nalazi u Pacific Palisadesu u Los Angelesu. Kuća ima čak pet soba te šest kupaonica.

U sklopu luksuznog imanja nalazi se i bazen.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Šuput i Bulić udružili snage pa napravili raspašoj u Kninu, s legendarnim pjevačem pjevala je i djevojčica iz publike!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Uspjela je smiriti trenutačno najpoznatijeg neženju na svijetu, a ovih dana šuškalo se da su se odlučili i na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez viđena je prvi put nakon potvrde o razvodu, očito je kako se osjeća nakon što je izgubila i četvrtog supruga

Povezana vijest Celebrity Ovo je vila koju je Ben Affleck kupio sam sebi na dan rođendana Jennifer Lopez!

Povezana vijest Celebrity Ipak je gotovo! Jennifer Lopez i Ben Affleck potvrdili su višetjedna šuškanja: ''Čekali su kad je pravo vrijeme...''

Povezana vijest Celebrity Evo što je Ben Affleck radio dok je Jennifer Lopez slavila rođendan, sad je gotovo pa sigurno da od pomirbe neće ništa biti

Povezana vijest Celebrity Bivši zaručnik J.Lo poznat je kao ženskaroš, a evo kakav je kavalir bio prema prijateljicama svoje trenutne cure!

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck novim je potezom potvrdio krah braka s J.Lo, s njom više ne želi provesti ni sekundu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS