Jako su bliski

Dom Bena Afflecka na njegov rođendan nasmijana je napustila Jennifer, ali ne Lopez!

Jennifer Garner Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jennifer Garner viđena je kako napušta dom Bena Afflecka na njegov rođendan, paparazzima je nasmijana mahala.

Ben Affleck 15. kolovoza proslavio je 52. rođendan, a paparazzi su ispred njegove kuće na taj dan uhvatili njegovu bivšu suprugu.

Jennifer Garner nasmijana je napustila njegov dom te iz automobila mahala paparazzima, a mnogima i dalje nije jasno kako su toliko bliski nakon rastave.

Podsjetimo, Garner i Affleck bili su u braku od 2005. do 2018. godine nakon čega se on vratio staroj ljubavi Jennifer Lopez, ali ni ta ljubav nije dugo potrajala pa je prije nekoliko dana buknula vijest kako se i oni rastaju.

Garner i Affleck imaju dvoje djece, Seraphinu i Samuela.

A dok je Ben rođendan slavio s bivšom, Jennifer Lopez pokazala mu je od čega je odustao te na svom Instagramu objavila svoje fotografije na kojima je pozirala u haljini s visokim prorezom.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Nikola Jokić poveo je suprugu u izlazak, a ona je ponosno istaknula već poveći trudnički trbuh pa potvrdila višemjesečna šuškanja!  

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

Povezana vijest Celebrity Affleck začudio promjenom imidža poslije razvoda od Lopez, a svi su primijetili i još jednu veliku razliku na njemu!

Povezana vijest Celebrity Shrvana Lopez ovim je potezom dala do znanja da je završila s Affleckom, ali situaciju dodatno otežava najnovija informacija!

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez viđena je prvi put nakon potvrde o razvodu, očito je kako se osjeća nakon što je izgubila i četvrtog supruga

Povezana vijest Celebrity Evo kako je kći Ene Begović provela tužnu godišnjicu, majka ju je ovdje posljednji put držala u naručju

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel bila je na posljednjoj utakmici na Poljudu, a društvo joj je pravio Ivanov vjenčani kum!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS