''ovo je odvratno''

Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

Jenna Ortega, Martin Freeman Profimedia 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Mlada američka glumica Jenna Ortega u novom je filmu ''Miller's Girl'' snimila eksplicitne scene s 31 godinu starijim Martinom Freemanom, gledatelji su ostali zgroženi.

Američka glumica Jenna Ortega u posljednje vrijeme postala je jedna od najpopularnijih glumica na svijetu nakon što je ostvarila glavnu ulogu u hit-seriji ''Wednesday''.

21-godišnja Jenna vrlo je skoro počela dobivati ponude i za brojne druge filmove i serije, a novi film ''Miller's Girl'' u kojem glumi s Martinom Freemanom nije oduševio gledatelje.

Naime, Jenna i 31 godinu stariji Freeman u filmu glume učenicu i njenog profesora koji se potajno viđaju. Ona odlučuje napisati priču o seksu nakon što joj je njezin učitelj, koji joj je postao ljubavnik, dao zadatak, a snimili su i eksplicitne scene koje su zgrozile javnost.

 

Kristina je naglasila da su glumci "također imali mogućnost promijeniti mišljenje ako ne žele biti dio nečeg pred kamerom". Otkrila je da je bilo dosta rasprava između glumaca i ekipe prije snimanja scena i da je probna publika korištena kako bi šefovi dobili ideju o tome što je "previše".

Podsjetimo, Martin Freeman proslavio se u ulozi Bilba Bagginsa u ''Hobitu'', a glumio je još i u brojnim drugim uspješnim filmovima poput ''Sherlocka'', ''Farga'', ''Zapravo ljubav'' i ostalima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Legendarni glumac pokazao je kćerkicu koja je mlađa od sve njegove unučadi: ''Zovu ju teta!''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS