mala jelena

Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar”

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga na Instagramu je objavila snimku s jednog natjecanja 1993. godine, a u komentarima ispod videa oglasile su se i njezine kolegice Nina Badrić te Nika Turković.

Jelena Rozga prisjetila se natjecanja na kojem je sudjelovala 1993. godine te je s obožavateljima podijelila video na Instagramu.

"1993... Mala J koja je tada sanjala o karijeri balerine", napisala je naša poznata pjevačica. U komentarima su se javile i pjevačica Nina Badrić te Nika Turković, koje su Jeleni ostavile emotikone sa srcima. "Najslađa si", "Baš si cukar", "Sjajno", samo su neki od komentara Rozginih pratitelja ispod snimke.

43-godišnja Jelena prije nekoliko dana je objavila fotografiju na kojoj u ležernom izdanju pozira ispred svog crno-bijelog portreta snimljenog prije 20 godina, a uskoro je dobila i niz komplimenata jer su mnogi zaključili da se gotovo nimalo nije promijenila. Rozga je onda bila tek na počecima karijere, a danas je jedna od naših najuspješnijih pjevačica.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS