iskrena pjevačica

Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca"

Jelena Rozga Anamaria Batur/DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jelena Rozga rijetko priča o svom ljubavnom životu, a sada je otkrila kako se na žalost na tom području nije ništa promijenilo.

Pjevačica Jelena Rozga rijetko priča javno o svom privatnom životu, posebno o ljubavnom statusu, no iznenadila je sve kada je otvoreno o svemu progovorila. Gostovala je na jednoj srpskoj televiziji te je ispričala sve što je novinare zanimalo.

"Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali na žalost, nije se ništa promijenilo. Kako i da se promijeni, kada sam stalno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš pronaći pravog partnera", ispričala je Rozga za emisiju "DeToxic" te je dodala kako je bila na meti progonitelja.

"Moram vam priznati da mi nije baš bilo svejedno. Navečer sam uvijek imala nekoga tko mi pravi društvo dok idem u šetnju", priznala je pjevačica. Istaknula je i kako ne gubi vjeru u ljubav.

"Što se poljubaca tiče, nadam se da će ih biti uskoro, jer se trenutačno ne ljubim i ne grlim ni sa kime", otkrila je Jelena.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Džepna Venera poznata po obnaženim izdanjima prošetala kao da je sama na ulici, a svi su pogledi bili uprti u nju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS