Figuru istesala plesom

Naša influencerica koju prati više od milijun ljudi pokazala tijelo u badiću: ''Vatro jedna, gori sve!''

Jelena Perić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jelena Perić objavila fotografiju u badiću na svom Instagram profilu, a pratitelji ugodno iznenađeni njezinom zgodnom figurom i raskošnim grudima.

Influencerica Jelena Perić trenutno provodi vrijeme u Rovinju s prijateljicom Ivanom Mišković, a na Instagramu je objavila fotografije u badiću koje su impresionirale njezine pratitelje.

Riječ je o šarenom dvodijelnom bikiniju, čiji se gornji dio veže unakrsno. U njemu je Jelena istaknula svoje vitko majčinsko tijelo, preplanuli ten, ali i raskošne grudi kojima se može pohvaliti.

"Pojeo te ples, pojedi nešto", "Kakav komad", "Woow Jele", "Ma daaj nisi normalna", "Gori sve", "Amazonka", "Ma vatroo jedna", "Moj bikini", samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja, ali i kolega i prijatelja.

Također, na storijima je pokazala kako ona i Ivana provode vrijeme, što jedu, ali i kako znaju uživati uz dobru čašu vina i bazen.

Perić je pokazala i dokazala da joj ide od ruke sve čega se primi,  od šminkanja, stajlinga pa sve do plesa što nam je i dokazala svojim dolaskom u samo finale emisije "Ples sa zvijezdama" gdje je primala samo riječi hvale.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS