Usklađeni par

Jelena Perčin i Momčilo Otašević u prvom izlasku nakon šuškanja o razlazu, čini se da ljubav ipak cvijeta!

Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nova TV 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Momčilo Otašević i Jelena Perčin jedni su od gostiju koji su prisustvovali završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Naši glumci i supružnici Momčilo Otašević i Jelena Perčin, modno usklađeni gosotovali su u Dubrovniku na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy. 

Jelena je za tu prigodu odabrala ultrakratku šljokičastu haljinicu preplavljenu raznim bojama koja je istaknula njezine duge i zgodne noge. Podignuta punđa i crno-srebrna torbica savršeno su se uklopile u cijelokupni stajling. Momčilo je pozirao u elegantnom tamnoplavom odijelu sa bež cratama ispod kojeg je nosio bijelu klasičnu košulju.

U dobrom raspoloženju i zagrljeni pozirali su pred fotografima.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Jelena Perčin je za In Magazin nedavno otkrila i ponešto o njihovom zajedničkom odnosu i koliko im je teško zadržati intimu za sebe.

''S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe'', zaključila je Jelena.

Govora o razlazu o kojem se nedavno pričalo, znači, nema?

''Ma ne, ma ne'', rekla je tada glumica.

Osim Jelene i Momčila među uzvanicima su se našli i Valentina Walme, Marko Petrić, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Zrinka Cvitešić, Janko Popović Volarić, Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS