Žena stvarno blista!

Zgodna Jelena Perčin snimljena u izlasku s dragom joj osobom, a u mini haljini izbacila je svoje glavne adute!

Jelena Perčin Matija Habljak/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Jelena Perčin pojavila se na jednom događanju u Zagrebu, na kojem joj je društvo pravila prijateljica i kolegica Mara Bratoš.

Naša glumica Jelena Perčin snimljena je u izlasku na crvenom tepihu Story Hall of Famea, za koji se posebno sredila pa privlačila poglede okupljenih.

42-godišnja Jelena u posljednje vrijeme sve češće izlazi, i to nakon razvoda od glumca Momčila Otaševića, a ovog puta društvo joj je pravila kolegica Mara Bratoš. Na crvenom je tepihu pozirala u kratkoj šarenoj haljini i pokazala gole noge, koje su jedan od njezinih glavnih aduta.

Bio je to jedan od njezinih solo izlazaka nakon razvoda od crnogorskog glumca Momčila, a o kojem je nedavno progovorila u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu'', rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

''Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek'', rekla je Jelena, koja je s bivšim suprugom ostala u kontaktu zbog dvoje djece koju su dobili u braku.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Pogledajte zašto su svi pomislili da se naša influencerica polugola pojavila na događanju, uspjela je sve zavarati ovim zanimljivim trikom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS