"Najbolja od najboljih"

Karleuša objavila fotku u haljini iz koje su joj umalo ispale grudi, evo zašto neki kažu da bi lajkali milijun puta da mogu!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jelena Karleuša objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je dobila tisuće lajkova i komentara.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Jelena Karleuša počastila je svoje obožavatelje novom izazovnom fotografijom, kojom im je malo toga ostavila mašti.

44-godišnja Jelena objavila je fotografiju na kojoj pozira u traper-haljini koja joj je jedva obuzdala grudi, s dva proreza vezana vezicama, a cijelu je kombinaciju začinila kaubojskim šeširom.

"Lajkao bih milijun puta da mogu", "Najljepša", "Wow, izgledaš super", "Prelijepa", "Divno", "Goriš", "Najseksepilnija žena na svijetu", "Najbolja od najboljih", "Poput vatre si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Jelena je nedavno putem društvenih mreža komentirala zabranu nastupa srpskih pjevača u Hrvatskoj i jasno dala do znanja što ona o tome misli.

"Povodom nekakvih zabrana srpskih izvođača u Hrvatskoj ili na bilo kojem drugom mjestu na Balkanu: Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove i pravila igre u regiji. Kako u glazbi, sportu tako i na svim drugim poljima zaključno s politikom.

Bilo što što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, žilama se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi. Veličina i snaga Beograda je i u tome što nikada ne zabranjuje. Kada prošetate Beogradom i pogledate, na primjer, ponudu restorana, oni nude Dane Hvara, Dane Istre, Pule i Dalmacije... Nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo Dane Makedonije, Kotorske dane, ponudu kompletne crnogorske mafije podijeljene po selima, o Bosni i da ne govorim. Sarajevski ćevap, Dani Sarajeva. Beograd prihvaća sve. Beograd nikoga ne zabranjuje i zato je centar. Zabrane, podjele, mržnja i netolerancija su boljke malih igrača. Naša glazba je virus koji se širi putem krvi, ona se osjeća srcem, kožom. I ona se ne može zabraniti. Visoko je virulentna. Može eventualno mutirati i mijenjati oblik, ali naš balkanski genetski kod je takav da prije ili kasnije kronično obolimo", zaključila je Jelena.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, pažnju kradu luksuzni detalji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS