zanimljiva kreacija

Spretno je izbjegla fotografima okrenuti leđa, pa je na Instagramu pokazala i zašto, no svima je jasno da uživo ne izgleda tako

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u zanimljivoj kreaciji od lateksa koja otkriva dio stražnjice, no taj detalj fotografi nisu uspjeli snimiti.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) svaki svoj izlazak pretvori u spektakl, pa ne čudi da se posebno sredila za finale showa "Zvede granda" u kojoj je članica žirija.

Za tu je prigodu odabrala izazovnu kreaciju od lateksa koja je istaknula njezin bujni dekolte, a pokazala je i jednu nogu, no fotografi nisu uspjeli snimiti najzanimljiviji detalj, pa se Jelena njime pohvalila sama.

Na Instagramu je objavila niz fotošopiranih fotki na kojima pozira u istom izdanju, a na zadnjoj je pokazala da kostim koji je nosila otkriva dio stražnjice.

Iako je svima jasno da uživo ne izgleda kao na fotkama koje dijeli sama, dobila je brojne komplimente od obožavatelja koji je ispod svake objave dižu u zvijezde.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS