Poslastica za obožavatelje!

Najpoznatije plavuše Srbije nisu mogle odabrati oskudnije opravice, u bodi od nekoliko trakica i tijesni dekolte nitko nije prestao gledati!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac nastupile su na reprizi dočeka Nove godine u Beogradu, a odjevnim su se kreacijama pobrinule da to svima ostane u dugom sjećanju.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac bile su glavne zvijezde reprize dočeka Nove godine u jednom klubu u Beogradu, gdje su se pojavile u seksepilnim crvenim kombinacijama, zbog kojih je bilo teško skinuti pogled s njih.

Jelena je odabrala bodi skrojen od tek nekoliko trakica, koje su joj jedva prekrile strateške dijelove tijela, dok se Nataša odlučila za haljinu s prorezom do struka i tijesnim dekolteom.

Jelena je, inače, Beograđane uvela u 2022. godinu velikim koncertom ispred zgrade Narodne skupštine i u jednom poznatom klubu, a i tada je malo toga ostavila mašti. Svima je najzanimljiviji bio prozirni kostim ispod kojeg nije nosila donje rublje, a strateške je dijelove prekrila tek bijelim zvjezdicama i trakicama.

Pjevačica je inače poznata po odvažnim modnim izdanjima, a prije nekoliko mjeseci se našla u središtu pozornosti kada je na profilu na Instagramu objavila kako je donijela odluku o povlačenju s mjesta članice žirija popularnog showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina.

"Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu s tim na svoju inicijativu, još 28. lipnja ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima, međutim nismo se uspjeli dogovoriti. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", napisala je tada u priči koju je podijelila na Instagramu.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Zbog fatalne je crnke poradio na mišićima, a ona mu je sada na zabavu dovela bivšeg zaručnika, svi zajedno se družili na luksuznoj jahti!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS