Obiteljska proslava!

Jasenko Houra s tajanstvenom suprugom proslavio je okruglu godišnjicu braka, a za skoru budućnost ima i jednu skromnu želju!

Jasenko Houra i supruga Dianne - 2 Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Jasenko Houra proslavio je okruglu 30. godišnjicu braka s lijepom suprugom Dianne, a dio atmosfere podijelio je i na društvenim mrežama pa joj uputio predivne riječi.

Gitarist Prljavog kazališta Jasenko Houra na svojim se društvenim mrežama pohvalio rijetkim fotografijama sa svojom suprugom Dianne, a imao je i lijep povod.

Naime, Houra i supruga proslavili su 30. godišnjicu braka, a tim povodom gitarist omiljenog benda uputio joj je i nekoliko lijepih riječi.

'’30 godina uzajamne ljubavi i povjerenja'', stajalo je u opisu uz emotikon plavog srca.

Bračni par pozirao je jedno uz drugo sjedeći za stolom, a bila je tu i fotografija torte s natpisom ''Sretna 30. godišnjica braka!''.

Iako im ništa ne nedostaje, Houra je kratko za 24 sata otkrio da bi ipak volio doživjeti još nešto.

''Čekam unučad, to želim doživjeti'', zaželio je.

Inače, Dianne je Kanađanka, a Jasenko je jednom otkrio da su se njih dvoje upoznali na turneji Prljavog kazališta u Torontu. Zajedno imaju i troje djece, kćeri Doru i Mirjanu te sina Ivana Brunu. Ostale privatne detalje Houra voli držati za sebe te puno ne otkriva o svom životu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS