Urezao se u pamćenje

Sjećate se ovog slatkog dečka iz Gilmoreica? Žene su vrištale za njim, no nije mu uvijek bilo lako, evo kako danas izgleda!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pored brojnih uloga Jared Padalecki mnogima se posebno urezao u pamćenje kao Dean Forester iz serije ''Gilmoreice''.

Jareda Padaleckija, 39-godišnjeg glumca, publika zna po ulozi u seriji ''Supernatural'', a mnogima je ostao u sjećanju i kao Dean Forester u seriji ''Gilmore Girls''. 

Jared je Roryna dečka Deana glumio dvije sezone, u seriji je bio do 2005. godine, a pojavio se i u jednom nastavku 2016. godine.

Snimanje serije ''Supernatural'' obilježilo je njegov život. Serija je imala čak 15 sezona. No pored sjajnih serija i kolegijalnih odnosa, Jareda život nije uvijek mazio.

Za Variety je jednom prilikom rekao da se u prošlosti borio s depresijom:

''U prošlosti sam vodio borbe i nisam bio sretan s onim gdje sam se u tom trenutku nalazio u životu'', ispričao je i priznao da se nakon potpunog sloma na jednom od snimanja poslije razgovora s liječnikom odlučio i za liječenje. 

Situacija u kojoj se našao potaknula je Jareda da pokrene online kampanju ''Always Keep Fighting'', u sklopu koje je osmislio dizajn majica, a njihovom kupnjom obožavatelji bi donirali organizaciji koja se bavila ljudima koji imaju depresiju, ovisnost i koji se bore sa suicidalnim mislima.

2004. godine Jared je doživio tešku prometnu nesreću. Auto se prevrnuo na krov, a Jared je rekao kako je ozlijeđen počeo bježati od automobila u strahu da ne eksplodira.

Godinu dana kasnije pridružio se snimanju serijala ''Supernatural'', u kojemu je proveo 15 godina svojeg života, a kad su konačno objavili da seriji dolazi kraj – Padaleckiju je to teško palo.

''Poznajemo se 15 godina. Proživjeli smo rođenja i smrti i razvode i brakove. Upoznao sam svoju ženu u 4. sezoni i sad imamo troje djece! Toliko se toga dogodilo", rekao je Jared za US Weekly te nastavio o odnosima na setu:

''Osjećam tako duboku povezanost sa svima. Stvarno smo postali obitelj. Nikoga nismo otpustili, ali ako se nekome nije svidjelo biti s nama, otišao je svojim putem. Dakle, ljudi koji su željeli biti s nama to su i ostvarili.''

2009. godine Jared je upoznao svoju suprugu Genevieve Cortese, a već 2010. stali su pred oltar nakon što ju je zaprosio u Muzeju umjetnosti na Metropolitanu.

Svoje prvo dijete, sina Thomasa, dobili su 2012. godine, a 2013. rodio se i drugi sin Austin. Svoje treće dijete, kćer Odette par je dobio 2017. godine.

Dvije godine kasnije Jared je ponovno doživio burno razdoblje u svojem životu.

Padalecki je priveden zbog javnog pijanstva i napada uz optužbe za ozljede nakon fizičkog obračuna u njegovu baru.

Protiv njega su bile podignute dvije optužbe, a o cijeloj situaciji je u podcastu ''Inside of You'' rekao sljedeće:

''Mislim da se dogodilo da jednostavno nisam bio svjestan - nisam znao što se događa. Vidio sam kako me čupaju za kosu na videu i onda sam mislio da sam usred tučnjave. Mislio sam da sam napadnut i samo su me gurali i gurali'', ispričao je tada. 

Od tog incidenta koji ga je doveo do pritvora Jared kaže više nikad nije popio.

Otkako je snimanje ''Supernaturala'' prestalo, Jared se protekle godine upustio u ulogu izvršnog producenta serije ''Walker''.

Međutim, ponovno je doživio i ponavljanje prošlosti, a nedavno je opet imao prometnu nesreću. Ovog puta Jared nije vozio, nego je bio na suvozačkom mjestu te se trenutno oporavlja.

Vijest o nesreći objavio je njegov kolega i prijatelj Jensen Ackles, Jaredov kolega iz ''Supernaturala'', na druženju obožavatelja, kako piše Variety.

''Žao mu je što ne može biti ovdje'', rekao je Jensen. 

Inače, 2021. godine Jared i Jensen imali su mali okršaj zbog nedostatka komunikacije oko serije ''Supernatural''.

Naime, s 15. sezonom serija je završila, ali Jensen Ackles pregovarao je s ostalim članovima ekipe o proširenju franšize te snimanju dodatnog dijela serija u kojem bi se radilo o Johnu i Mary Winchester, roditeljima Deana i Sama, koje glume Jensen i Jared.

Padalecki o ovome navodno nije imao pojma pa je zbog toga nastao mali sukob koji je zabrinuo njihove fanove, koji su obožavali njihov prijateljski odnos i na ekranima i u stvarnome životu.
Međutim, nesuglasice su brzo izgladili, a Ackels i Padalecki ostali su dobri prijatelji.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što da vam kažem...''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS