Lijepa brineta

Prisni noćni razgovori: Najpoželjniji hrvatski neženja viđen u društvu zagonetne ljepotice

Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Janko Popović Volarić, koji je posljednjih mjeseci bio zauzet radom na brojnim poslovnim projektima, ovih je dana viđen u društvu nepoznate brinete.

Član žirija showa ''Supertalent'' i voditelj nedavno završenog projekta ''Ples sa zvijezdama'' godinama je na listi najpoželjnijih hrvatskih neženja.

Zato smo sigurni da brojne obožavateljice neće biti sretne kada čuju da je Janko Popović Volarić ovih dana viđen u društvu zagonetne ljepotice, piše časopis Story.

Zagrepčanin i brineta viđeni su u jednom kafiću u Masarykovoj ulici kako uživaju u razgovoru i smijehu ne obazirući se na znatiželjne poglede. Kad su napustili objekt, brineta je našeg naočitog glumca zagrlila oko struka. Kad je njegov privatni život u pitanju, Janko detalje ne voli dijeliti s javnosti. 

Zna se da je prije dvije godine prekinuo vezu s glumicom Tijanom Pečenčić, o kojoj i danas ima samo riječi hvale, a iza njega je i brak s Jelenom Veljačom. Glumačka je zvijezda i ponosni otac 20-godišnjeg sina Davida.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS