Kako mu stoje?

Janko Popović Volarić u izlasku se pojavio s dodatkom s kojim ga još nismo vidjeli, je li vam ovakav još zgodniji?

Janko Popović Volarić Josip Regović/Pixsell 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Janko Popović Volarić pojavio se na događaju "Otkrij naš novi film" s dodatkom s kojim ga još nismo imali priliku vidjeti.

Glumac Janko Popović Volarić slovi kao miljenik ženske publike, a sada je osvanuo u novom izdanju.

Janko se na događaju "Otkrij naš novi film", na kojem je predstavljeno 10 novih igranih filmova koji uskoro kreću u kuno distribuciju, pojavio s dioptrijskim naočalama, s kojima ga dosad još nismo imali priliku vidjeti.

Sviđa li vam se kako mu stoje?

Inače, Janko je svoje mjesto u žiriju showa "Supertalent" nakon četiri godine ustupio kolegi Fabijanu Pavlu Medvešeku, a svoju odluku objasnio je u razgovoru za DNEVNIK.HR.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao nam je Janko kojemu će show zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

"Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju koji je, čini mi se, funkcionirao odlično. Sprijateljili smo se i nas četvero i cijela ekipa s Nove TV s kojom sam radio", istaknuo je glumac te je dodao i kako vjeruje da će ga Fabijan dostojno zamijeniti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Osvanule dosad neviđene fotografije Harryja i Meghan koje su zasjenile podmukli potez kraljevske obitelji!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS