Skupa pozirali

Zrinka Cvitešić u društvu našeg zgodnog glumca nije skidala osmijeh s lica, a njezinog Nike nije bilo vidiku

Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Nova TV 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Janko Popović-Volarić i Zrinka Cvitešić jedni su od gostiju koji su prisustvovali završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Glumac Janko Popović-Volarić i glumica Zrinka Cvitešić u veselom raspoloženju gostovali su u Dubrovniku na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy.

Zrinka je pozirala u čipkastoj kreaciji koja je podsjećala na baloner te je u njoj pokazala svoju ženstvenu figuru, a minival, lagana šminka i bež torbica idealno su se uklopili u cijeli modni odabir.  Janko se pak odlučio na nešto ležerniju kombinaciju pa je odjenuo plavu košulju, tamne traperice i sunčane naočale. 

Zrinka se ovog puta pojavila bez svog dečka Nike Kranjčara s kojim je u vezi od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. 

Janko se nakon dugo vremena pojavio u javnosti i to nakon vijesti da ga više nećemo gledati u popularnoj emisiji "Supertalent" u kojoj će ga zamijeniti Fabijan Pavao Medvešek. 

Sve je objasnio nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao je Janko.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Osim Janka i Zrinke među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Valentina Walme, Marko Petrić , Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS