Kakva transformacija!

Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila?

showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić i Nika Fleiss jako su se promijenile tijekom godina te danas imaju drugačije frizure, a transformirale su se i fizički.

Malo tko se nije fizički promijenio tijekom godine, bilo to nabolje ili nagore, a zanimljivo je gledati stare fotografije poznatih Hrvata. 

Među tim su slikama i one iz lipnja 2005. koje su nastale zbog trećeg teniskog spektakla Senior Tour u Novom Vinodolskom. Naime, prije turnira Croatian Classic priređena je gala večera i na njoj su bili mnogi poznati Hrvati. 

Među njima su se zatekle bivše skijašice Janica Kostelić, Nika Fleis i Ana Jelušić. Također, bio je prisutan sada već umirovljeni tenisač Goran Ivanišević s tadašnjom suprugom Tatjanom Dragović. Na večeri su se pojavili i Tonči i Vjekoslava Huljić. 

Inače, po fotografijama se vidi da su se najviše promijenile Janica Kostelić i Nika Fleiss. Obje danas imaju drugačije frizure i Nikina kosa je kratka. Usto, dosta su se transformirale i fizički. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS