probudilo uspomene

Jadranku Kosor preplavile emocije: "Tek danas, nakon 14 mjeseci... Varivo sa suzama. Ljubav i nezaborav"

Jadranka Kosor Željko Puhovski/Cropix 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Jadranku Kosor na društvenim mrežama pohvalila se jelom koje je skuhala, a uz fotografiju je napisala i emotivan status.

Bivša premijerka Jadranka Kosor vrlo je aktivna na društvenoj mreži X, donedavno poznatoj kao Twitter, gdje dijeli posebne trenutke iz svakodnevnog života, svoja mišljenja o aktualnim temama, a često se hvali i jelima koja priprema.

Tako je sada otkrila da je skuhala varivo koje je njezina majka Zorica najviše voljela, i to prvi put nakon njezine smrti.

"Zapravo; ovo je jednostavno varivo najviše voljela moja mama. Luk, češnjak, mrkva, krumpir, rajčica. Tek sam ga danas, nakon 14 mjeseci, opet skuhala. Varivo sa suzama. Ljubav i nezaborav", napisala je Jadranka, a pratitelji su je u komentarima pohvalili i utješili.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Jadrankina majka preminula je u srpnju prošle godine u 91. godini, a njih dvije bile su jako bliske. Otac ih je napustio kada je bivša premijerka imala samo dvije godine, a djetinjstvo joj nije bilo nimalo lako.

"Nikad ništa nije pitao o meni. Kad sam došla u Zagreb studirati, bili smo zapravo jako blizu jer je on živio u Čakovcu. No, nikad, ni za rođendan, ni za Božić, ni za Uskrs nije poslalo ni jedan bombon, ni jednu čokoladu. Mene je to na neki način obilježilo, ja sam silno patila kao dijete zbog svega toga", ispričala je u podcastu Ženska strana Marije Pajić te je dodala i kako je zbog toga od malih nogu bila diskriminirana u maloj sredini u kojoj je odrastala te da su je djeca u školi tukla jer jedina nije imala oca.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Janica Kostelić rodila je drugo dijete, sretnu vijest o prinovi u obitelji potvrdio je njezin brat Ivica!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS