nije šutio

Houdeka uznemirio neukusan komentar jedne pratiteljice pa joj nije ostao dužan, a i ostali njegovi fanovi oštro su reagirali!

Jacques Houdek Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jacques Houdek na svom Facebook profilu obavijestio je pratitelje kako uskoro izlazi nova pjesma, a onda ga je jedna pratiteljica naljutila svojim komentarom.

Pjevač Jacques Houdek pohvalio se sretnom vijesti na društvenim mrežama,a onda ga je jedan neukusan komentar pratiteljice potpuno uznemirio.

Jacques je pratiteljima poručio kako je uzbuđen jer izlazi njegov novi singl, a onda je jedna od pratiteljica komentirala: "Smršavi, čovječe, volimo te slušati". To ga je veoma razljutilo pa nije mogao ostati ravnodušan, nego je odgovorio: "Evo odmah".

Njegove fanove ovaj komentar veoma je razljutio pa su stali u njegovu obranu i pitali s kojim pravom se ona usudi tako nešto iskomentirati:

"Uvijek se pitam s kojim pravom ljudi dijele ovako intimne savjete. Niti znate koji je uzrok stanja niti razumijete što svojim 'savjetom' činite. Brinite svoju brigu, a očito da imate dovoljno razloga za raditi na sebi", "Ti si meni super. Čak sam uspjela biti na jednom tvom koncertu u Poreču. A to što je netko mršav u glavici, nikom ništa".

Veseli pjevač je prije dva dana najavio izlazak nove pjesme "Lavina" s albuma "Glavom i bradom" iz 2020. godine.

Inače, nedavno se pohvalio kako je ušao u vilu jednog od najpoznatijih talijanskih opernih pjevača Luciana Pavarottija.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Zadnja fotka Pecotićeve supruge na Instagramu pravi je hit, a pokazala je i kako se nosi s trenutnom situacijom!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS