Zabrinuo fanove

Legendarni glumac pojavio se u javnosti nakon dvije godine, nedavno je informacija o njemu mnoge rastužila

Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jack Nicholson u utorak se pojavio na utakmici Los Angeles Lakersa u pratnji 29-godišnjeg sina Raya. Ovo je prvi put da vidimo glumca nakon dvije godine izbivanja sa scene.

Legendarni glumac Jack Nicholson došao je podržati Lakerse u pratnji sina Raya. Sjedili su tik uz teren i uživljeno pratili svaku akciju.

Jack Nicholson već je više od deset godina umirovljen i ne pojavljuje se često u javnosti, pa je okupljenima bilo ugodno iznenađenje vidjeti ga na utakmici.

Nicholson nije bio jedina zvijezda tamo. Na utakmici Lakersa i Golden State Warriorsa pojavile su se mnoge zvijezde, poput Adele, Ushera, Justina Biebera, Kevina Harta i Jamesa Cordena.

Razlog zašto se poznati glumac prestao baviti zanatom, nažalost, je demencija. U njegovoj blizini žive sin Ray i kćer Lorraine, koji paze na njega, a sam Jack ne napušta svoj dom na Beverly Hillsu često. Posljednji put se u javnosti pojavio također na utakmici Lakersa, u siječnju 2020.

Jack Nicholson je nagrađivana holivudska legenda. Triput je osvojio Oscara, a čak 12 puta je bio nominiran. Ne čudi i činjenica da je nominaciju osvojio u svakom desetljeću nakon 60-tih godina. To je uspjelo samo njemu i Michaelu Caineu.

Neke od poznatijih uloga odigrao je u filmovima "Chinatown", "The Shining", "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "A Few Good Men", "Batman" i mnogim drugim.

Posljednji je put glumio 2010. u romantičnoj komediji "How Do You Know?" s kolegama Reese Witherspoon, Paulom Ruddom i Owenom Wilsonom.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Legendarni Čombe pokazao svoju malo drugačiju stranu, nova fotka koju je objavio na Instagramu baš rastapa srca

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS