Izjava pobjednika

Nemo nakon pobjede na Eurosongu i razbijanja trofeja: "Dobili smo novi pa sad tehnički imamo dva!"

Nemo Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Donosimo prvu izjavu predstavnika Švicarske Neme nakon pobjede na Eurosongu.

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024.

Predstavili su ih Nemo s pjesmom "The code", kojima je žiri dodijelio najviše glasova, dok je naš Baby Lasagna završio na drugom mjestu, iako je publika najviše glasala za njega.

Povezana vijest Celebrity Evo koliko je Baby Lasagni falilo za pobjedu!

U nastavku donosimo prvu izjavu pobjednika.

"Preplavili su nas osjećaji. Naš mozak ovako što nije morao procesuirati dosad. Jako smo zahvalni na ovom iskustvu i svim prijateljima koje smo upoznali ovdje. Samo to što smo bili dio ovoga je posebno. Ova pjesma je promijenila naš život i u njoj pričamo svoju priču, a dotaknula je toliko ljudi. Ovo je najluđa stvar koja nam se dogodila", rekli su.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte prvu reakciju Baby Lasagne na pobjedu Švicarca, ovako se ponašaju pravi pobjednici!

"Ovo iskustvo je bilo intenzivno. Nije bilo ugodno cijelo vrijeme. Bilo je puno stvari koje se nisu činile za ljubav i to nas je učinilo tužnima. U isto vrijeme, tu je bilo puno ljubavi i toliko drugačijih kultura, ljudi koji su puni pozitive. To nam je dalo nadu", dodali su.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte prvu reakciju Baby Lasagne na pobjedu Švicarca, ovako se ponašaju pravi pobjednici!

Istaknuli su i kako nevjerojatno to što će se njihovo ime spominjati uz Celine Dion, koja je kao predstavnica Švicarske pobijedila na Eurosongu 1988. godine.

"Ovo je jako posebno za Švicarsku. Imamo toliko dobru glazbenu scenu, ali nije lako izaći iz Švicarske. Imamo toliko dobrih izvođača i ovo bi mogla biti platforma za sve njih", poručili su, pa su se zahvalili svima koji su sudjelovali u stvaranju pjesme:

"Želimo se zahvaliti ljudima koji su bili uključeni u stvaranje pjesme. Prošle godine u lipnju smo išli u kamp za pisanje pjesama, gdje smo pisali pjesme za druge. Tamo su nas pitali jesmo li ikada razmišljali o tome pa smo i pokušali. Tada smo napisali najposebniju i najkreativniju pjesmu."

Inače, tijekom pobjedničkog nastupa Nemi se dogodio incident i razbili su trofej.

Povezana vijest Celebrity Pobjednik Eurosonga već je slomio trofej: ''To je znak da ga nije ni zaslužio''

"Nismo samo slomili 'Code', slomili smo i trofej. Slomili smo i prst. Dobili smo novi pa sad tehnički imamo dva trofeja", otkrili su.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Baby Lasagna nakon povijesnog rezultata Hrvatske na Eurosongu poručio: "Dali smo sve od sebe, možemo se ponositi!"

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Je li naš Baby Lasagna trebao pobijediti na Eurosongu? U anketi nam možete reći što mislite!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS