Prelijepa trudnica!

Supruga Matea Kovačića pokazala je sad već poveći trudnički trbuh, do prinove broje još malo: ''Preslatko!''

Izabel Kovačić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Izabel Kovačić objavila je novu fotografiju na svom Instagramu, a svi su gledali u njen trudnički trbuh.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, podijelila je novu fotografiju na Instagramu.

U laganoj bijeloj košulji i hlačama pozirala je na brodu, a ispod košulje nazirao se sad već poveći trudnički trbuh koji je držala rukom.

Sudeći po fotografiji, Izabel i Matea još malo dijeli do prinove.

''Najljepša trudnica'', ''Moja Izabel'', ''Preslatko!'', pisali su joj u komentarima.

Izabel je vijest o dolasku prinove objavila uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj. Par zajedno već ima sinčića Ivana, kojeg su dobili u siječnju 2020.

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Preminula je glumica iz ''Bilježnice'', bolovala je od iste bolesti kao i njen lik u emotivnom filmu

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Teško je povjerovati da je ova ljepotica iz BiH rođena kao muškarac, bila je jedan od najtraženijih modela, a evo gdje je danas!

Povezana vijest Celebrity Mateo Kovačić pozirao sa svojim preslatkim sinčićem i rastopio sve redom, objavio je i fotke s ljetovanja s Modrićima!

Povezana vijest Celebrity Supruge Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića javile su se iz Leipziga, ali prave zvijezde ove objave nisu one!

Povezana vijest Celebrity Kako je propala jedna od najpoznatijih voditeljica na svijetu? Imala je sve, a onda se dogodio skandal od kojeg se nije oporavila

Povezana vijest Celebrity Brozovićeva supruga ovako je izgledala kad se udala za njega, a danas je plavuša koju na prvu ne biste prepoznali!

Povezana vijest Celebrity Kćeri Zdravka Mamića prave su ljepotice, a dok one svoj život drže u tajnosti, slavni tata voli se pohvaliti njihovim uspjesima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS