Dobra fora!

Izabel Kovačić našalila se na račun svojih fotografija koje su ovih dana kružile medijima i dobro sve nasmijala!

Izabel i Mateo Kovačić - 5 Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je podijelila svoju fotografiju sa suprugom Mateom koja je ovih dana kružila medijima i našalila se na svoj račun.

Poduzetnica Izabel Kovačić svoje pratitelje nasmijala je fotografijom koja je nastala prije nekoliko dana dok je vozila supruga Matea na okupljanje reprezentacije. 

Ispod fotografije koja je masovno kružila internetom napisala je tekst u kojem se našalila na vlastiti račun.

"Kad moraš iz aftera dofurat muža na posao", a uz to je dodala niz smajlića koji plaču od smijeha.

Ova objava postala je prava atrakcija na društvenim mrežama, a obožavateljima se toliko svidjela da je i oni dijele u svojim pričama na Instagramu. 

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea, a nedavno su pokazali djelić svojega luksuznog doma.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS