evo što su radili!

Ivana iz MasterChefa otkrila je detalje druženja s kandidatima u slobodno vrijeme tijekom showa, često je tu bio i žiri!

MasterChef - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Soldo iz MasterChefa podijelila je nekoliko novih videozapisa i fotografija pa pokazala kako su ona i ostali kandidati provodili vrijeme u MasterChef vili.

Bivša kandidatkinja MasterChefa Ivana Soldo objavila je novi TikTok video i prisjetila se dana koje su ona i ostali kandidati provodili u MasterChef vili.

Kad nisu kuhali u studiju, natjecatelji su slobodno vrijeme provodili družeći se u kući, a ponekad su ih došli posjetiti i članovi žirija.

Neke od situacija Ivana je sad podijelila na TikToku, a u nastavku pogledajte kako su se zabavljali.

Redovito je tu bilo pjesme, Ivana i pobjednik Luka Veić plesali su linđo, Miroslav Kordić brinuo se za roštilj, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

''Vjerujem da mnoge od vas zanima kako su izgledali naši vikendi u kući. Ide mali dio, uživajte'', napisala je Ivana.

Inače, Ivana i Luka linđo su zaplesali i nakon njegove velike pobjede u finalu ovogodišnje sezone MasterChefa, a natjecateljica Meri Goldašić pokazala je kako je snimanje finala izgledalo.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jakov Kitarović nije prošao neopaženo u rijetkom izlasku, pogledajte gdje su ga ulovili fotografi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS