"Ovo nije normalno"

Minijaturni topić jedva obuzdao raskošne grudi Ivane Knoll, obožavatelji se tih prizora ne mogu nagledati!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll trenutno uživa u Dubrovniku, a od tamo objavljuje intrigantne fotografije koje njezine pratitelje ostavljaju bez daha.

Jedna od najseksi Hrvatica, Ivana Knoll pozirala je na ulicama Dubrovnika u minijaturnom topiću i svilenoj suknji s opasnim prorezom te tako istaknula svoje raskošne atribute. 

"Dubrovnik" i emotikon zelenog srca, stajalo je u opisu objave. 

Obožavatelji se nisu mogli nagledati ovako dobrih fotki pa su joj poručili:  "Goriš", "Ovo nije normalno", "Toliko si dobra", "Grrr", "Jako si sexy", "Mačko", "Ljepotica u Dubrovniku".

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

U zadnje vrijeme putuje svugdje, a nedavno je uživala i na Ultri, ali i u Top Hillu u Budvi. Rado objavljuje fotografije na kojima svaki puta izgleda besprijekorno bilo da je riječ o svakidašnjoj kombinaciji, badiću ili svečanom izdanju.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS