neobičan kupaći!

Knoll plesala u bikiniju čiji su cvjetni detalji gornjeg dijela jedva držali sve na mjestu!

Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll se nakon Ibize uputila na odmor u Grčku gdje je fanove počastila zavodljivim plesom u bikiniju koji je jedva pokrivao ključne dijelove.

Naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll nedavno se zabavljala na Ibizi gdje je, kao i obično, srela mnoge svjetske zvijezde

Poslije legendarnog Ronalda, bila je gošća u jednom noćnom klubu na nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia, nakon čega se fotografirala s članom grupe, Steveom Angellom.

S njim je pozirala u provokativnom korzetu dubokog dekoltea i kratkim hlačicama te je pokupila brojne komplimente na račun njezina izgleda.

Međutim, Ivana se nakon Ibize zaputila i u Grčku gdje se odlučila nakon nastupa odmoriti na Mykonosu. 

Pratitelje je počastila zavodljivim plesom u oskudnom bikiniju čiji se gornji dio sastojao od dva cvijeta, jedva pokrivajući ključne dijelove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Vidjela sam da vam nedostaje moj ples", napisala je Knoll na Instagram priči, a zbog toga je u objavljenom videu također dobila brojne komplimente.

"Wow", "Prelijepa", "Ne mogu riječima opisati tvoju ljepotu", pisali su pratitelji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Internet užarila fotografija francuskog predsjednika i ministrice sporta, vidite li što svi komentiraju?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Georgina i Ronaldo svoja seksi tijela sunčaju na luksuznoj jahti: "Vrijeme samo za tatu i mamu"

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara otkrila nam je pravi razlog odlaska iz Magazina i plan za solo karijeru: ''Sigurno će biti promjena...''

Povezana vijest Celebrity Nakon kratke i teške bolesti preminuo je naš glazbeni velikan, iza sebe je ostavio veliki trag na dalmatinskoj glazbi

Povezana vijest Celebrity Zar već? Zvijezda "Prijatelja" slavi 61. rođendan, pogledajte kako danas izgleda!

Povezana vijest Celebrity Naš rukometni trener iza sebe ima buran ljubavni život, rastao se od školske ljubavi pa zaveo misicu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS