Je li moguće?

Nakon odlaska u Ameriku Knoll se odlučila na veliki pothvat, nove snimke otkrile su što sprema!

Ivana Knoll - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ivana Knoll Hrvatsku je zamijenila Miamijem, a sada je objavila videozapis kojim je potaknula šuškanja da će uskoro promijeniti svoje zanimanje.

Ivana Knoll u Hrvatskoj se proslavila kao navijačica, a nakon brojnih angažmana brzo se probila i na svjetsko tržište. Već neko vrijeme Ivana boravi u Miamiju na Floridi, a sada je novom Instagram pričom potaknula šuškanja.

Naime, Knoll je objavila videozapis na kojem u glazbenom studiju sjedi za laptopom, a u opis je dodala: ''Kuham'' svoju pjesmu''.

Nakon toga, dodala je i priču na kojoj ima slušalice na ušima i stoji ispred mikrofona.

Knoll se nedavno pohvalila i kako je zabavljala publiku s DJ pulta na eventu jednog brenda, a njezin Instagram često bogate ovakvi videozapisi pa ne bi bilo teško za naslutiti da će se i sama baciti u glazbene vode.

Inače, Ivanu često prozivaju za pretjerano uređivanje svojih fotografija i snimki, no svejedno je na Instagramu vjerno prati čak 3,2 milijuna ljudi. Većinu tih pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Omiljena Vanna snimljena je u trenutku u kojem ju dosad nismo imali prilike vidjeti, nova uloga itekako veseli našu pjevačicu!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS