obline u prvom planu

Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

Ivana Knoll - 5 Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Ivana Knoll na profilu na Instagramu objavila je svoju fotografiju s plaže na Maldivima na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju s tangama, a u prvom planu je njezina bujna pozadina.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll trenutno uživa na Maldivima odakle ne prestaje častiti pratitelje na Instagramu prizorima kakve najviše priželjkuju.

Nakon što se pohvalila da je plivala u toplesu, pozirala je u mikro bikiniju s tangama okrenuta kameri leđima, pa se njezina bujna pozadina našla u prvom planu.

"Učinit ću ostatak svojeg života najboljim dijelom svojeg života", napisala je u opisu fotografija kojima je izazvala lavinu komentara.

"Prekrasna", "Mamma mia", "Boginja", "Tako seksi", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a iste reakcije izazove svakom novom fotkom i s razlogom slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene u izazovnim navijačkim izdanjima. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS