opet glavna atrakcija

Ivana Knoll na Ultri nadmašila golišava izdanja s tribina, pogledajte kako se dotjerala za nastup!

Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll nastupa na prvoj večeri 10. Ultra Europe festivala u Splitu, a za tu je prigodu pripremila izazovan outfit.

Iako je javnosti najpoznatija kao strastvena navijačica naših Vatrenih, Ivana Knoll je i DJ-ica te je jedna od izvođača na prvoj večeri 10. Ultra Europe festivala u Splitu.

A za svoj debitantski nastup na Ultri pripremila je izdanje u kojem zasigurno neće proći neopaženo na Parku mladeži, unatoč očekivanom broju od oko 150 tisuća posjetitelja.

Ivana je za ovu prigodu odabrala pripijeni kombinezon koji otkriva više nego što pokriva, jer je većim dijelom proziran. Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje su je pratitelji obasuli komplimentima i poželjeli joj sreću na nastupu.

"Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-iranje", kazala je Knoll po dolasku na Park mladeži za Dalmatinski portal.

Ivana po rasporedu nastupa u 22 sata, a najavila je i da je pripremila komercijalni repertoar.

Povezana vijest Celebrity Knoll u tangama podigla temperaturu u već užarenom Splitu, uoči nastupa na Ultri obline je stavila u prvi plan!

Povezana vijest Celebrity Ovako to izgleda kada Knoll pozira u plićaku, u tanga-bikiniju užarila je društvene mreže: "Kakva zgodna sirena!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte seksi outfit Ivane Knoll za utakmicu s Italijom, a posebno je zanimljiv detalj koji drži u rukama!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lepa Brena iznenadila potezom na našoj plaži, evo zašto su je svi gledali s čuđenjem!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS