Zaljubljeni kao tinejdžeri

Opasan dekolte Rakitićeve Raquel za njegov rođendan, nogometaš ne skriva koliko je ponosan na svoju ljepoticu

Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sudeći po Instagram profilima supružnika Rakitić, slavilo se cijeli dan i noć.

Jedan od najpopularnijih domaćih nogometaša prošlu nedjelju proslavio je 31. rođendan.

Radi se o igraču Barcelone i Hrvatske nogometne reprezentacije Ivanu Rakitiću, koji je proslavio rođendan u krugu svojih najdražih cura - supruge Raquel Mauri i dvije kćerkice, Althee i Adare.

Sudeći po Instagram profilima supružnika Rakitić, slavilo se cijeli dan i noć.

Preko dana se tako organizirala tematska zabava s tortama, dok su navečer Ivan i Raquel slavili na romantičnoj večeri, s koje je ona podijelila nekoliko fotografija.

Ipak, nitko nije gledao u to što su supružnici jeli i pili, već u dekolte zanosne Španjolke koja se opravdano smatra jednom od najljepših hrvatskih, ali i španjolskih WAGS-ica, odnosno žena nogometaša.

Raquel je tako blistala u trapericama i crnom topiću kojim je istaknula bujni dekolte, a Ivan ni sinoć nije skrivao koliko je ponosan na lijepu suprugu.

Podsjetimo, Ivan je buduću suprugu upoznao 2011. godine u Sevilli kada je potpisao za istoimeni klub, a ona je radila kao konobarica u jednom hotelu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Raquel je tako već godinama najveća i najvjernija podrška svom suprugu.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica otkrila nam je čega se najviše boji i poručila: ''Ovo će biti više od izvrtanja bokova''

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Zaručnica zvijezde ''Beverly Hillsa'' oglasila se prvi put od njegove smrti, nitko nije znao da su toliko bili skupa

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Rekla je da! Slavni par zaručio se poslije dvije godine veze, njoj će to biti četvrti brak  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS