Upoznali se u hotelu

Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

Ivan Jakovčić Ranko Suvar/Cropix 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Ivan Jakovčić je na promociji knjige "Progon i nacionalno buđenje – Borba za demokratsku Hrvatsku“ Stjepana Mesića, pokazao novu 26 godina mlađu partnericu.

Bivši ministar europskih integracija i nekadašnji istarski župan Ivan Jakovčić pojavio se na promociji nove knjige našeg bivšeg predsjednika Stjepana Mesića u Zagrebu, a na koju je poveo i svoju novu 26 godina mlađu partnericu.

66-godišnji Ivan i 40-godišnja Roypim nisu skidali osmijehe s lica dok su privlačili znatiželjne poglede okupljenih, a zajedno su pozirali i fotografima koji su se tamo našli.

Ivan je lijepu Belgijku tajlandskog porijekla upoznao u Bruxellesu prije osam godina, gdje je ona vodila jedan hotel u blizini Europskog parlamenta, no ljubav među njima se tek nedavno rodila.

"Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu", ispričao je Ivan za 24 sata.

Prije Roypim naš je bivši političar bio u vezi s ravnateljicom rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta Dubravkom Svetličić, no detalje svog ljubavnog života nije volio otkrivati. Iza njega je i brak s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin s kojom je bio još od srednje škole i dobio troje djece, a razveli su se 2011. godine.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Voljenu djevojku ubio je na brutalan način i za to se pravdao besmislenom teorijom, a sad je stiglo i novo iznenađenje: "Moje najdraže dijete je vrištalo moleći za život..."

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS