Preslatki su!

Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Iva Šarić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Iva Šarić i Bruno Petković razmjenjivali su poljupce i nježnosti na stadionu u Katru nakon što je Hrvatska pobijedila Brazil i osigurala si prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Naš nogometni reprezentativac Bruno Petković i njegova zaručnica Iva Šarić proslavili su njegov pogodak i pobjedu Hrvatske nad Brazilom razmjenjujući nježnosti i poljupce na tribinama nakon četvrtfinala, kamo je on pohitao nakon kraja susreta.

Njihovu je snimku na profilu na Instagramu podijelila sama Iva, pa raznježila svoje brojne pratitelje. Ovih je dana objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju na toj popularnoj društvenoj mreži, i to uoči utakmice Hrvatske i Japana.

"Idemo, Hrvatska", napisala je tada Iva uz dvije fotke s tribina, od kojih na drugoj ljubi Bruna u obraz.

Iva se ne pojavljuje često u javnosti, a još je rjeđe imamo priliku vidjeti s Brunom.

Za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako, jako smo dobar tim", ispričala je Iva za IN magazin.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ivana Knoll nije štedjela Neymara, evo kakvu mu je provokativnu poruku poslala, a snimila mu je i zanimljiv video

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Slavna britanska glumica nije mogla sakriti oduševljenje pobjedom Hrvatske pa je čak promijenila i prezime: ''Kate Beckinsalović''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS