Ide joj!

Naša ljepotica s američkom adresom privukla paparazze, ovakvim prizorima ni oni nisu mogli odoljeti

Iva Kovačević Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Iva Kovačević je u minijaturnom bikiniju istaknula bujne obline što nije promaklo paparazzima u Las Vegasu, a pohvalila se i sama na društvenim mrežama.

Hrvatska manekenka s američkom adresom Iva Kovačević pokazala je svoje zamamno tijelo u minijaturnom kupaćem kostimu, a paparazzi su je uhvatili dok je uživala pokraj bazena u Las Vegasu.

Iva je bujni dekolte istaknula u crnom bikiniju, a pokazala je i lice bez šminke, kupajući se i sunčajući, te uživajući u osvježavajućoj lubenici.

"Predivna si, volim te", "Uvijek lijepa", "Izgledaš lijepo i seksi", "Jako vruće", "Oduzimaš nam dah", "Lijepa si", pohvalili su je u komentarima nakon što je nekoliko fotografija i sama podijelila na Instagramu.

Lijepa manekenka dulji niz godina svoju karijeru gradi u Americi, a nerijetko se na Instagramu pohvali i golišavim fotografijama s luksuznih lokacija.

Sudeći po njenom profilu na Instagramu na kojem je prati više od 11 tisuća ljudi, Iva voli daleka putovanja i raskošan život, a čini se da ima i itekako blistavu karijeru u američkom modnom svijetu.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Kolinda okinula selfie za fanove, njezina nikad vitkija linija i mladolik izgled zasjenili su čak i neke druge ljepote!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS