''Malo je reći prekrasna...''

Naša predivna voditeljica objavila je rijetku fotku u badiću, pohvale ne prestaju stizati: ''Najljepša si u zemlji!''

Iva Jerković - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša voditeljica Iva Jerković podijelila je nove fotografije u kupaćem kostimu pa sve zadivila.

Naša bivša manekenka, jedna od najljepših voditeljica i vlasnica salona ljepote, Iva Jerković, već godinama slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica.

Ponovno je to pokazala i novim fotografijama u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. Pozirajući ispred zelenina, Iva je sve zadivila svojom vitkom figurom, a pohvale joj ne prestaju stizati.

''Najljepša u zemlji'', ''Gospođa sa stilom'', ''Prezgodna skroz'', ''Divna Iva'', ''Malo je reći prekrasna...'', samo su neki od brojnih komentara.

Iako je već godinama uspješna na sceni, svoj privatan život skriva, a poznato je tek da je u vezi s poduzetnikom Josipom Antićem s kojim je prije četiri godine, u svojoj 39. godini života, dobila kćerkicu Rinu Ami.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity David Beckham u 50. godini pokazao nevjerojatnu formu u kućnoj teretani: ''Žena mi je rekla da mi smeta majica...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Slavna pjevačica izazavala raspravu na društvenim mrežama zbog outfita koji je jedva prekrio njene ključne dijelove, što vi kažete?

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se zaljubljenog dječaka Dade iz ''Smogovaca''? Danas se bavi politikom, a evo kako izgleda!

Povezana vijest Celebrity Jelena Karleuša oštro o Severini: ''Poseban krug pakla za one koji ju podržavaju, ona je puno gora od švercera i dilera''

Povezana vijest Nekad i sad Otpjevala je hit ''Nisi me bio vrijedan ti'', a brzo nakon nestala sa scene pa karijeru promijenila iz korijena, evo što sada radi

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica fotografijom s bazena zbunila je pratitelje: "Ona je gola?"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS