Njega nema

Supruga Sergeja Trifunovića viđena ispred stana, govori li ovo o njihovoj zajedničkoj budućnosti?

Isidora Mijanović Ante Čizmić / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Riječanka Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića koji ju je optužio za obiteljsko nasilje, viđena je danas popodne na izlasku iz zajedničkog stana.

Ne prestaje interes medija za slučaj glumca Sergeja Trifunovića koji je optužio suprugu Isidoru Mijanović za obiteljsko nasilje. Glumac se jučer oglasio na Instagramu, sarkastično se osvrnuvši na cijelu tarapanu koja se dogodila, o čemu možete pročitati OVDJE.

I dok od Trifunovića trenutno ni traga ni glasa, novinari Blica uslikali su Isidoru kako ulazi i izlasi iz zgrade gdje im se nalazi zajednički stan. U stanu je bila tek kratko, a pri izlasku je nosila neke stvari. Ispred zgrade ju je čekala prijateljica, u čiji auto je Mijanović ušla i otišla u nepoznatom smjeru.

U trenutku njezina dolaska, Trifunović nije bio u zgradi, a njegov prijatelj kratko je izveo psa Mileta u šetnju.

Fotografije Isidorinog kratkog boravka u zajedničkom domu pogledajte OVDJE.

Više o Isidori pročitajte OVDJE.

Isidora je bila uz svog supruga kada ga je uhitila hrvatska policija i deportirala iz Hrvatske. Više o cijelom slučaju čitajte OVDJE.

Osim na privatnom planu, Isidori ne ide ni na poslovnom planu, o čemu više možete saznati OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najpoznatija menadžerica na svijetu izazvala lavinu negativnih reakcija novom fotošopiranom fotografijom: "Ljudi, probudite se..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako izgleda stan Sergeja Trifunovića u kojemu se dogodio incident sa suprugom: "Moja žena prezire..."

Najpoznatija menadžerica na svijetu izazvala lavinu negativnih reakcija novom fotošopiranom fotografijom: "Ljudi, probudite se..."

Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

Povezana vijest Celebrity Pjevačica koja je spojila One Direction oprostila se od preminulog člana: "Bio je blagoslov raditi s tobom"

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica zahvalna je što je dočekala 59. rođendan, iza nje je teško razdoblje borbe s bolešću

Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS