Uvijek jedno uz drugo

Najveća podrška Marka Livaje: Njegova Iris nije skrivala sreću i ponos dok je on primao nagradu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Marka Livaje bila je uz njega dok je primao nagradu za najboljeg igrača Prve lige HNL-a, a bivša manekenka zablistala je u jednostavnoj crnoj kombinaciji.

Hajdukov nogometaš Marko Livaja ovih je dana dobio posebnu nogometnu nagradu, a u Splitu je preuzeo trofej Kapetani biraju za najboljeg igrača Prve lige HNL-a za 2021. godinu.

Uz njega je na dodjeli nagrade bila njegova 14 godina starija zaručnica, bivša manekenka Iris Rajčić, koja je njegova najveća podrška. Slavni par zablistao je pred fotografima u jednostavnim elegantnim kombinacijama, a svi su primijetili koliko su bliski. Iris je na sebi imala pripijenu crnu haljinu, koju je kombinirala uz Livajino crno odijelo.

28-godišnji nogometaš inače je i prvi Hajdukovac koji je dobio ovu nagradu, a osim što mu ruže cvjetaju na poslovnom polju, ništa drugačije nije ni u njegovu privatnom životu.

Iris je s Markom u veljači ove godine dobila sina Lorenza, a 2016. su postali roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014., a Rajčić je prije njega bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Inače, Iris se na svojim društvenim mrežama nedavno pohvalila golom koji je na utakmici na Maksimiru protiv Dinama zabio upravo njezin Marko.

"Bravo ljubavi! Prvi put na Maksimiru i eto ti na", napisala je u opisu objave, a u komentarima su je mnogi navijači Hajduka prozvali novom kraljicom Torcide i zahvalili joj se na njezinu doprinosu splitskom klubu. Mnogi su upravo Iris pripisali zasluge za Livajin ostanak u Hajduku ovo ljeto.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Ovaj nadareni dječak za finale je pripremio posebnu priču, na poruku koju je poslao roditelji su posebno ponosni!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS