omiljena je!

Našu bivšu manekenku prozvali su novom kraljicom Torcide nakon slavlja Hajduka na Maksimiru, hvalospjevima nema kraja!

Iris Rajčić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iris Rajčić su navijači prozvali novom kraljicom Torcide nakon pobjede gola njezina supruga Marka Livaja na utakmici Hajduka i Dinama.

Nakon što je Hajduk pobijedio Dinamo na Maksimiru rezultatom 2:0, Torcida ne može prestati pisati hvalospjeve 14 godina starijoj zaručnici nogometaša Marka Livaje, Iris Rajčić.

Bivša manekenka se na Instagramu, kojeg je ponovno otključala za javnost, pohvalila golom koji je na utakmici zabio Livaja i nije skrivala koliko je ponosna na njega.

"Bravo ljubavi! Prvi put na Maksimiru i eto ti na", napisala je u opisu objave, a u komentarima su je mnogi navijači Hajduka prozvali novom kraljicom Torcide i zahvalili joj se na njezinu doprinosu splitskom klubu.

Naime, mnogi su upravo Iris pripisali zasluge za Livajin ostanak u Hajduku ovo ljeto.

Iris je s Markom u veljači ove godine dobila sina Lorenza, a 2016. su postali roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014., a Rajčić je prije njega bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''  

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS