otočka idila!

Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Iris Livaja Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Poznati nogometaši često ulažu u nekretnine na moru, a sada je i supruga Marka Livaje, Iris, kupila zemljište pored kuće Ivana Rakitića na Šolti.

Iris Livaja, inače supruga hajdukovca Marka Livaje, kupila je zemljište iznad kuće Ivana Rakitića na Šolti.

Još je nepoznato o kojoj se veličini zemljišta radi, a lokacija s pogledom na more nalazi se u prekrasnom naselju Nečujam.

S obzirom na to da je Rakitić nedavno potpisao za Hajduk, sada su on i Livaja, osim što dijele isti klub, postali vlasnici susjednih zemljišta.

Inače, Rakitićeva vila moderna je nekretnina s privatnim bazenom i teretanom koja nosi ime njegove supruge, Raquel.

Prostrana vila s terasom i pogledom na more ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa te tri kupaonice s kadom.

U vlasničkom listu taj se posjed vodi kao kuća, stambena zgrada površine 176 kvadratnih metara te ima dvorište površine 265 kvadratnih metara, sveukupno 441 kvadratni metar.

Iako ime vile glasi na lijepu Španjolku, na vlasničkom listu stoji samo ime Ivana Rakitića, a zanimljivo je da je stavio adresu na selo pored Slavonskog Broda, Sikirevci. Nogometaš nikad nije živio u Hrvatskoj, ali to je mjesto iz kojeg potječe njegov otac Luka, piše Imperijal.

Fotografije vile pogledajte OVDJE.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Pogledajte šokantnu transformaciju Opre Winfrey nakon konzumacije lijeka koji je digao veliku prašinu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena suprugu je rođendan čestitala posebnim videom: ''Ljubavi moja, volim te...''

Povezana vijest Zanimljivosti Koja je tajna mladolikosti članova kraljevske obitelji? Posebnim preparatima nije odolio ni jedan muški član obitelji!

Povezana vijest Celebrity Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

Povezana vijest Celebrity Lopez i Affleck u tajnosti očajnički pokušavaju spasiti svoj brak, evo kako se trude oživjeti svoj narušeni odnos

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS