Boginja ljepote!

Djevojka glumca koji se našao u najvećem preljubničkom skandalu ove godine objavila seksi fotografiju

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Irina Shayk objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju na plaži.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, slavna Irina Shayk, poznata i kao djevojka glumca Bradleyja Coopera i majka njegove kćeri, na svom je profilu na Instagramu objavila vruću fotografiju u minijaturnom bikiniju.

Bikini je zapravo dio nove kolekcije Irinina prijatelja i dizajnera Riccarda Tiscija za modnu kuću Burberry, a ona ga je imala čast isprobati prije nego što se našao na policama trgovina.

"Ono kad dobiješ novi kupaći kostim Riccarda Tiscija za Burberry. Još uvijek nije vani", pohvalila se Irina na Instagramu.

Fotografija je nastala na plaži, a Irina je pozirala bez trunke šminke na licu i još jednom pokazala svu ljepotu koju joj je majka priroda podarila.

Iako bismo pomislili da slavna manekenka strogo pazi na prehranu, u intervjuu za Harper's Bazaar UK otkrila je što uvijek nosi u torbi.

"Malo slatkiša. Uz dozu šećera najlakše je nositi se s jet lagom i savladati ga. Volim slatkiše", priznala je iskreno Irina.

Irina je prije dvije godine rodila kći Leu De Seinu Shayk Cooper, koju je dobila s 44-godišnjim dečkom Bradleyjem Cooperom, s kojim je u vezi od 2015. godine.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS